FinTech verovert de wereld; ook vanuit Amsterdam

Quebreda Social Media Coach zet zich in om uw online naamsbekendheid te vergroten, door middel van de verschillende Social Media platformen, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Pinterest. Financieel specialisten zijn onderdeel van onze doelgroep. En op hun gebied zijn interessante ontwikkelingen gaande.

Zoals we je in ons vorige blog vertelden was Quebreda afgelopen 10 maart bij het startup event van Holland FinTech. Gevestigde banken en nieuwe toetreders zijn niet automatisch elkaars opponenten. Concurrentie maakt plaats voor diverse vormen van samenwerking. Toezichthouders en regelgevers zien in dat veranderingen in het belang van klanten zijn. Dit was ook te zien op deze interessante bijeenkomst van Holland FinTech in Amsterdam.

Van de 12 sprekers, die zich ieder voorstelden middels een pitch, sprongen er 3 echt uit voor mij. Die 3 licht ik hieronder graag toe.

Encedo
Een innovatieve USB die jouw privacy in de gaten houdt. Door middel van versleuteling wordt jouw privacy gewaarborgd. Het programma op de USB is te gebruiken voor onder andere documenten, e-mails en opslagruimte.
Meer weten? In dit filmpje zie je hoe het werkt.

Capital
Blockchain investeringsfonds uit Denemarken.
Startkapitaal wordt doorgaans verzorgd voor marktonderzoek, productontwikkeling en prototype productie. Ondernemersvaardigheden, zakelijke mogelijkheden samen met de voordelen van het product of de dienst bepalen hoeveel deze investeerders kunnen bijdragen aan een startup.
Meer weten? In dit filmpje vertellen ze u meer.

Schluss
U beslist wie uw informatie ontvangt. Privacy wordt in onze tijd steeds meer van belang. We eisen een Internet waar wij zelf bepalen welke informatie wij willen delen.
Meer weten? Lees het hier.

Jos Quaedvlieg van Quebreda Social Media Coach

P.S. Wil je ook weten wie de andere sprekers waren bij Holland FinTech? Of wil je zelf ook een keer gaan? Lees dan hier verder.