Geen komkommertijd

Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus is er minder nieuws te melden. Toch worden Social Media dan nog steeds volop gebruikt. Niet alleen voor sportnieuws, maar ook voor files, hittegolven en ander rampennieuws.

Ook op Facebook ging het leven door met veel vakantiefoto’s en Olympisch nieuws, allemaal in de vakantiemodus. Pas eind augustus kwamen weer de gebruikelijke blogs, vlogs, nieuwsbrieven en aankondigingen als vanouds in beeld.

Wordt er dan in de hele zomerperiode niet meer getraind of workshops gegeven? Het klopt dat het aantal trainingen afneemt, maar online gaan de Summer schools en Webinars toch stiekem door. Het gemak om een online bijeenkomst live te volgen of nog eens rustig terug te kijken wanneer je zelf wilt, blijkt heel aantrekkelijk!

Ook via MOOC’s wordt een steeds groter publiek bereikt. Enerzijds om een nieuw publiek kennis te laten maken met het diverse aanbod van universiteiten en andere kennisinstellingen. Anderzijds om de concurrentie op het gebied van onderwijs en kennisdeling het hoofd te bieden via kennisspreiding door Social Media, zoals Twitter en LinkedIn.

Wilt u ook tijdelijk geholpen worden met Social Media zoals LinkedIn of wilt u een training volgen voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Twitter neem dan gerust contact met Jos Quaedvlieg via jos@quebreda.nl of via tel. 06-30152892. Voor meer informatie zie ook www.quebreda.nl.

Jos Quaedvlieg van Quebreda Social Media Coach