Ik zoek contact

De Vierdaagse van Nijmegen is aan zijn honderdste editie begonnen. Eén van de beste optredens tijdens de Vierdaagse Feesten is Frank Boeijen met zijn hit “Ik wil contact”. Dat is ook wat elke MKB-er wil. Contact met zijn huidige en toekomstige klanten.  Aan hen wil ik deze blog wijden.

Laat als ondernemer zien wat je doet voor een ander. Voor welk soort klanten, met welke middelen en wat zijn de bereikte resultaten?

Zo heb ik pas nog voor een advocaat een maand lang posts op LinkedIn en Facebook gezet. Het doel was meer naamsbekendheid en het leggen van nieuwe contacten (‘vrienden’ of ‘connecties’). Met name door te bloggen en actuele posts over het vakgebied te schrijven, liet deze advocaat haar deskundigheid zien aan haar (potentiële) klanten.

Haar blogs werden maandelijks door 800 mensen gelezen en door gemiddeld 2 van commentaar voorzien. Ook nam het aantal contacten met 20% toe.
Na deze succesvolle maand konden wij gerust afscheid nemen, in de wetenschap dat de advocaat en haar assistent zelf verder konden met de maandelijkse blog en ander nieuws te publiceren op Facebook en LinkedIn.

Wilt u ook tijdelijk geholpen worden met Social Media of wilt u een training volgen voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Twitter? Neem dan gerust contact op met Jos Quaedvlieg via jos@quebreda.nl of via tel  06-30152892. Voor meer informatie zie ook www.quebreda.nl.

Jos Quaedvlieg van Quebreda Social Media Coach